Om Express Bank

Årets medarbejder i Ekspres Bank 2016

Vi har netop kåret årets medarbejder i Ekspres Bank 2016, og valget faldt på vores fantastiske IT direktør Paw Andersen. Begrundelsen for dette valg tager afsæt i Paws professionelle- såvel som personlige ageren på vores arbejdsplads. Dygtighed og professionalisme er ord, som kolleger og medarbejdere fremhæver som kendetegnende for Paw, samt hans evne til at huske vigtigheden af opfølgning – på alt fra møder til igangværende opgaver og projekter. Som daglig leder af vores IT afdeling, som omfatter alt inden for IT drift, IT udvikling og projektledelse, er Paw en afholdt chef, men også i resten af organisationen bliver hans lydhøre, høflige og imødekommende væsen værdsat og respekteret.

Ekspres Bank har kåret årets medarbejder siden 2012, og det er første gang, at en leder vinder titlen. Udnævnelsen er en del af en proces, som løber henover efteråret, hvor alle ansatte har mulighed for først at indstille en kollega og sidenhen stemme på de opstillede kandidater. Dermed nyder årets medarbejder i Ekspres Bank altid bred organisatorisk opbakning, og desto større er æren. Vi ønsker Paw hjerteligt tillykke med prisen – den er i den grad velfortjent!

Del denne historie
Load More Related Articles
Load More By Nina Johansen
Load More In Om Express Bank

Pressekontakt

Nina Johansen
Telefon: +45 36 39 57 85
Mail: presse@expressbank.dk

Facebook

Seneste Publikationer