Presse

Ekspres Bank opkøber svenske SevenDay Finans AB

Som et led i et strategisk ønske om at være en bank der dækker hele Norden, har danske Ekspres Bank gennemført et opkøb af svenske SevenDay Finans AB. Opkøbet fordobler bankens størrelse.

Ekspres Bank har haft aktiviteter i Danmark og Norge i flere år, men med opkøbet af SevenDay Finans AB har banken nu en samlet udlånsbalance på cirka 8,2 milliarder danske kroner og 200 ansatte på tværs af regionen.

SevenDay Finans AB er en Svensk finansvirksomhed med hovedsæde nord for Stockholm og speciale i udlån til private forbrugere. Virksomheden tilbyder også indlån til sine kunder og har siden opstarten i 2007 gradvist udvidet sine forretningsområder. I dag har selskabet aktiver for 6,4 milliarder svenske kroner og servicerer cirka 70.000 kunder med en række forskellige produkter såsom forsikring samt både udlån og indlån.

”Sverige er det største marked i Skandinavien, og det er derfor et kernemarked for udviklingen af Ekspres Bank som nordisk bank. Fremover dækker vi hele regionen, og derfor kan vi nu tilbyde vores partnere løsninger, som dækker langt bredere. For os er SevenDay Finans AB den ideelle partner, fordi selskabet repræsenterer unik erfaring og viden, specielt inden for broker markedet”, fortæller Christophe Jehan, Nordisk Direktør for Ekspres Bank under BNP Paribas Personal Finance.

Magnus Beer, administrerende direktør hos SevenDay Finans AB, udtaler:
”Det er en virkelig stor fornøjelse, at vi i dag kan annoncere til kunder, partnere og ansatte, at det selskab vi har opbygget over de sidste 10 år, nu bliver et endnu stærkere finansielt selskab i Norden. Ekspres Bank vil uden tvivl være den rigtige partner for os, og vi er sikre på, at vores selskab vil være i trygge hænder hos dem fremad”.

Vækstambitioner
Ekspres Bank har de senere år haft en voksende forretning og ambitioner om at vokse yderligere. Således har banken netop i foråret præsenteret en dansk vækst i udlån på 21 % samt et dansk rekordresultat på 158 millioner DKK. I Norge har man netop åbnet nyt hovedkontor og her har banken også fremgang. Opkøbet af SevenDay Finans AB bliver dermed en vigtig brik i ambitionen om at vokse på tværs af hele Norden.

”Vores ambition er at fordoble udlånet på tværs af hele Norden inden 2020. Med annonceringen af vores opkøb af SevenDay Finans AB, mener jeg, at vi er godt på vej til at realisere denne ambition”, siger Christophe Jehan.

Administrerende direktør for BNP Paribas Personal Finance, Laurent David, tilføjer;

”Gennem dette opkøb konsoliderer Ekspres Bank sin markedsposition på det nordiske lånemarked til private forbrugere og udvider sin produktportefølje til også at omfatte indlån. Vi har meget stærke ambitioner i Norden. En region som allerede nu er stærkt digitaliseret og med en stærk økonomi”.

Opkøbet af SevenDay Finans AB er godkendt af de relevante konkurrencemyndigheder og fuldt og endelig gennemført.

For yderligere information:  http://www.bnpparibas-pf.com/en/press-and-news/

Om Ekspres Bank
Den 30. maj 2017 blev Ekspres Bank kåret som ”Årets Bank” blandt mindre banker i Danmark. Det skete i ved konferencen ”Årets Finansvirksomhed”, som Finanswatch og EY står bag. Ekspres Bank vandt prisen på baggrund af en vægtning af nøgletal, vækst, præstation i 2016 og tidligere samt udviklingen af forretningen.
For mere information: http://finanswatch.dk/Finansnyt/article9613289.ece


Om SevenDay Finans AB

SevenDay Finans AB blev grundlagt i 2007 og har hovedkontor i Stockholm. Selskabets kerneydelse er udlån målrettet forbrugere, og virksomheden har 35 ansatte. I dag har selskabet aktiver for 6,4 milliarder svenske kroner, og de 70.000 kunder har mulighed for at drage nytte af en række forskellige produkter såsom forsikring samt både udlån og indlån.
For mere information: www.sevenday.se

 

Del denne historie
Load More Related Articles
Load More By Nina Johansen
Load More In Presse

Pressekontakt

Nina Johansen
Telefon: +45 36 39 57 85
Mail: presse@expressbank.dk

Facebook

Seneste Publikationer