Om Express Bank

Ekspres Bank skifter logo

Vi er glade for at fortælle, at Ekspres Bank skifter logo.

Ekspres Bank har siden 2014 været en del af BNP Paribas Personal Finance – et ejerskab vi ønsker at synliggøre i højere grad. Som en naturlig konsekvens heraf integrerer vi ”BNP Paribas Group” i vores logo.

I samme moment har vi valgt at udskifte ”Ekspres Bank” med den internationale stavemåde ”Express Bank”, idet vi ønsker at positionere vores bank som den nordiske digitale bank, vi er. I dag opererer vi på det danske, norske og svenske marked, og med en ambitiøs nordisk vækststrategi giver det ikke mening at fastholde de tre lokale stavevarianter af ordet ”Express”.

Med vores nye logo ønsker vi fortsat at tilgodese vores kunders og samarbejdspartneres interesserer ved at sikre den effektive digitale bankforretning og kundeservice, der ligger i navnet ”Express Bank”, kombineret med den økonomiske stabilitet vores ejerskab repræsenterer.

Samme bank – nyt logo
Ekspres Bank bliver til Express Bank men forbliver samme bank, som nu har eksisteret i Danmark i over 30 år. Vi har valgt at bevare vores registreringsnavn, Ekspres Bank A/S, fordi det giver os mulighed for at promovere vores nye logo uden at ulejlige vores kunder og samarbejdspartnere.

Udrulningen af vores nye logo sker nu og i den kommende periode. Derfor eksisterer der fortsat en sandsynlighed for at blive eksponeret for vores gamle logo, men vi arbejder benhårdt på at ændre logoet på alle kommunikationsplatforme og takker på forhånd for forståelsen.

Vi håber, at I vil tage godt imod fornyelsen.

Del denne historie
Load More Related Articles
Load More By Nina Johansen
Load More In Om Express Bank

Pressekontakt

Nina Johansen
Telefon: +45 36 39 57 85
Mail: presse@expressbank.dk

Facebook

Seneste Publikationer